Dobrodošli u Matea beach house 🙂

Smješteni na najsjevernijem dijelu otoka Paga, na samoj punti otoka u malom mjestu Lun, ponosni smo iznajmljivači naše obiteljske kuće. Mi smo mala obitelj Šanko,koja već više od 30 godina kroji nezaboravnu turističku priču bavljenja turizmom. Našu obitelj i turistički tim čini 9 članova: Matea, Ivan, Seka, Zorin, Ana, Branko, Maja, Andreja i Iris te naši najmanji članovi Ariana i Lara.

Sve je počelo davne 1980. godine kada su naši vrijedni i uvijek poduzetni baka i djed Matea i Ivan, odlučili baviti se turizmom i iznajmljivanjem kuće kroz ljetnu sezonu. Uz stalno zaposlenje u gradu Rijeci svakog su vikenda putovali u Lun i spremno dočekivali goste iz cijelog svijeta. Njihov veliki trud i rad kroz sve godine rezultirao je uvijek bogatom popunjenošću apartmana i soba, te prepoznatljivim imenom i reputacijom kod naših gostiju koji su nam se uvijek rado vraćali.

Upravo njihov dugogodišnji rad u turizmu, koji nije prestao do današnjeg dana, nagnao je i nas ostale mlađe generacije u obitelji da s lakoćom preuzmemo brigu oko iznajmljivanja apartmana i brige oko zadovoljstva naših vjernih gostiju. 2008. godine pokrenuli smo projekt podizanja i drugog kata kuće i obogatili našu kuću s još dva manja apartmana.

Blizina mora, intimni ugođaj i opušteni osjećaj kao da ste u svojoj kući, prepoznaju i naši gosti i oni novi i stari koji već više od 20 godina biraju Lun  i našu kuću za svoj idealni odmor. Kuća je udaljena samo 15 m od mora, te ima vlastitu plažu ispred kuće idealnu za kupanje, odmor i ljetne radosti kao i  mogućnost priveza 2 manja glisera max gaza do 1,5 m. Također, posjedujemo i vanjski i unutarnji parking ispod hladovine brajde vinove loze. Vanjski kamin i roštilj sa stolom u prizemlju kuće, idealni su za  svakodnevno roštiljanje i predah od ljetnih vrućina.

Svi naši apartmani i sobe dobili su naziv po karakterističnim obilježjima samog Luna i njegove povijesti, s ciljem da kod naših gostiju potaknemo radoznalost saznavanja više informacija o ovom intimnom utočištu na samom kraju otoka. Apartmani Punta Longa, Golden Olea, Simply Red i soba Vitamin Sea idealni su smještaj za sve obitelji, parove i grupe prijatelja željnih intimnog odmora provedenog u prirodi i obiteljskom druženju.

Detaljnije upute o našoj lokaciji i dolasku do naše kuće saznajte više ovdje.

Sve što trebate je spakirati svoj kupaći kostim i želju za odmorom i uživanjem, sve ostalo prepustite nama:) Čekamo Vas 🙂

Zašto mi?

  • Osjećaj kao kod kuće
  • Nezaboravni zalasci sunca
  • 30 godina uspješnog bavljenja turizmom